Skip to main content

Ik wil boeken maar weet nog niet precies wanneer ik toekom

Geen probleem, we vinden wel een manier om het te laten werken. Bij Globexs begrijpen we dat plannen veranderen en dat maximale flexibiliteit noodzakelijk is.

Ik weet mijn exacte aankomstdatum niet

In dit geval raden we je aan om je appartement te boeken met de meest optimistische (vroegste) aankomstdatum, om de beschikbaarheid van het appartement te garanderen. In het geval dat uw reisplannen veranderen en u later aankomt, heeft u het recht om uw aankomstdatum 1 week uit te stellen zonder boete, met een schriftelijke kennisgeving van 1 maand. Gedurende deze 1 week wordt het appartement voor u geblokkeerd. Deze periode van 1 week kan in bepaalde omstandigheden worden verlengd in overleg met de eigenaar. Je Globexs agent zal altijd je contactpersoon zijn en zal met de eigenaar onderhandelen over de meest flexibele voorwaarden.

Ik weet mijn exacte vertrekdatum niet

Nogmaals, maximale flexibiliteit. Als je niet zeker weet hoe lang je de flat nodig hebt, werken we met maandcontracten. Je kunt je contract per maand verlengen. Financieel gezien is het niet de meest optimale oplossing, omdat er voor een verlenging beheerskosten in rekening kunnen worden gebracht (Kan ik mijn boeking verlengen?), maar het geeft de huurder de flexibiliteit die hij nodig heeft.

Ik moet eerder vertrekken of mijn contract opzeggen

In dit geval zijn onze algemene annuleringsvoorwaarden van toepassing.

© Global Expatriate Services SL (CIF B98399322) All rights reserved.