Skip to main content

Wat is het verschil tussen GLOBAL EXPATRIATE SERVICES en GLOBEXS EXPATRIATE SOLUTIONS?

Globexs is een sterk merk in de sector van expatwoningen. Het bedrijf achter het merk Globexs is van oudsher GLOBAL EXPATRIATE SERVICES SL, een Spaans bedrijf met CIF B98399322, en CEO Tiscar Navarro.

Globexs heeft echter ambitieuze plannen om buiten Spanje uit te breiden en onze internationale activiteiten worden beheerd door GLOBAL EXPATRIATE SOLUTIONS SL. Global Expatriate Services SL is ook een Spaans bedrijf (CIF B44608180) en wordt geleid door CEO Lodewijk Cuypers.

Zowel Global Expatriate Services als Globexs Expatriate Solutions opereren onder de merknaam GLOBEXS met dezelfde website (www.globexs.com).

Hoewel Global Expatriate Solutions SL een 100% Spaans bedrijf is, hebben we btw-verplichtingen in alle landen waar we actief zijn. Voor klanten die een appartement in België huren, moeten we de Belgische btw in onze bemiddelingskosten opnemen. Voor klanten die een appartement in Nederland huren, moeten we de Nederlandse btw in onze bemiddelingskosten opnemen. Voor klanten die een appartement huren in Frankrijk moeten we de Franse btw in onze bemiddelingskosten opnemen. Onze lokale btw-verplichtingen hebben alleen invloed op de bemiddelingskosten die Globexs ontvangt, niet op de huurinkomsten van de eigenaren.

Hoewel we met 2 verschillende bedrijven werken in Spanje en in het buitenland, zijn onze diensten aan eigenaars identiek: Onze eigenaars kunnen kiezen tussen het Partner plan – Premium plan of Superior plan.

© Global Expatriate Services SL (CIF B98399322) All rights reserved.