Skip to main content

Hoe kan ik een Globexs appartement boeken?

Een appartement huren bij Globexs is snel en eenvoudig. Onze verhuurmakelaars begeleiden je door het hele proces. Natuurlijk is de eerste stap dat je contact met ons opneemt.

Stap 1 – Neem contact op met Globexs

Je kunt op onze website zoeken, door de appartementen scrollen en een van de opties aanvragen of je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen. In beide gevallen zal een Globexs agent zo snel mogelijk contact met je opnemen en je de meest geschikte flat voor je verblijf aanbieden.

Stap 2 – Documentatie

Afhankelijk van het appartement en de bestemming moeten huurders bepaalde documenten voorleggen. De vereiste documenten worden beschreven op de website van de flat.

Stap 3 – Aanbetaling

Zodra je het contract hebt ondertekend en de documentatie hebt ingediend, stuurt de verhuurmakelaar je een boekingsbevestiging, een factuur of een pro-forma factuur met onze bankgegevens. Uw boeking wordt bevestigd zodra wij de betaling hebben ontvangen. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen, dus onze annuleringsvoorwaarden zijn zo flexibel mogelijk.

Stap 4 – Inchecken

Een paar dagen voor aankomst brengt een Globexs verhuurmakelaar de huurder in contact met de eigenaar. Vanaf dat moment heeft de huurder direct contact met de verhuurder en kunnen de exacte datum en tijd van inchecken worden geregeld.

De Globexs agent overziet het hele proces en blijft de contactpersoon voor zowel de verhuurder als de huurder gedurende de hele huurperiode.

© Global Expatriate Services SL (CIF B98399322) All rights reserved.