← Go to Globexs.com

Generic selectors

Alleen exacte overeenkomsten

Zoeken in titel

Zoeken in inhoud

Post Type Selectors

Ik heb een onbemeubeld appartement

Bedankt om Globexs te contacteren, maar helaas kunnen we niets doen met een ongemeubileerd appartement. Globexs is gespecialiseerd in expat verhuur, en expat verhuur is altijd volledig gemeubileerd, uitgerust en aangesloten.

Globexs verhuurt gemeubileerde appartementen voor periodes tussen 1-11 maanden. Alle appartementen die wij beheren hebben de volgende kenmerken:

Alle Globexs appartementen zijn volledig gemeubileerd (inclusief TV toestel).

Alle Globexs appartementen zijn volledig uitgerust (inclusief beddengoed, handdoeken, potten en pannen, schoonmaakproducten, shampoo, toiletpapier, enz.)

Alle Globexs appartementen zijn instapklaar (water, gas, elektriciteit, wifi aangesloten).

Wat zijn de basisvereisten voor mijn appartement?